Najpomembnejša stvar pri preoblikovanju telesa…

Hrana (psst – NI hrana). Vse že veš. Zadnjič sem na Facebooku zasledila spodnjo slikco.

Vir

Preprosta resnica. Pravzaprav popolnoma preveč poenostavljena, ampak v osnovi drži – če želimo spremembo, moramo porabiti več, kot zaužijemo.

Vemo tudi, da nekaj migati je »fajn«. Da nismo celi povešeni in zaležani na kavču. Nekaj nam zadaj v možganih pravi, da ni dobro, da je naš edini sprehod stanovanje – avto – pisarna – avto – stanovanje.

Vir

Ampak hrana in gibanje NISTA najpomembnejša. Pfu, kaj ostane? Spanje? Ja, večina nas spi premalo. Eni, ker veliko delajo, drugi ker se je tako zelo težko odlepiti od serije (ne znam prešteti, kolikokrat se mi je to že zgodilo).

Tudi o tem ne govorim.

Dragi moji. NAJPOMEMBNEJŠA STVAR PRI PREOBLIKOVANJU TELESA JE

PREOBLIKOVANJE NAŠIH MISLI.

Err. Kako?

Potrpite z mano – ta vidik je pri večini POPOLNOMA postavljen na glavo.

Bolje se bom počutil/a, ko bom več telovadil/a, ko shujšam tiste 3 kile, ko imam za seboj »popolni teden (kje ste perfekcionisti? 😉).

Naredi za hec eno vajo. Pravzaprav jo naredi čisto zares – tvoje življenje je odvisno od nje. Zahvališ se mi lahko kasneje 😉

Vzemi A4 list (LIST, ne odpret WORDA 😉) in ga razdeli na dva dela. Na prvi del zapiši kako se trenutno počutiš v svoji koži. Si si všeč? Se počutiš, da si vedno utrujen/a? Nimaš časa zase? Napiši vse, kar ti pade na pamet.

Nato pa na drugo stran zapiši, kako bi se počutil/a, če bi dosegel/a svoj cilj – svojo željeno postavo. Kako se počutiš kot zdrava oseba. Polno energije? Zadovoljno? Samozavestno? Srečno?

Si zapisal/a? Super!

Sedaj pa imaš pred seboj odločitev. Kako se ŽELIŠ počutiti? Mislim, da se ne motim pretirano, da bomo vsi odgovorili, da se želimo počutiti kot ta nova, izpopolnjena verzija (JAZ 2.0). Nalepi si to verzijo samega sebe na vidno mesto v kopalnico ali pa slikaj s telefonom in vsak dan preberi zapisano.

VEDI SE, KOT OSEBA, KI ŽELIŠ POSTATI, OD TEGA TRENUTKA DALJE.

In to je vsa skrivnost. S tem, ko MISLIM kot zdrav oseba, ki se rad giba, uživa v hrani, ki ustreza mojemu telesu in skrbi zase, POSTANEM ta oseba.

Nikoli ne deluje obratno. Zato prenehaj z negativnostjo in postani ZMAGOVALEC/ZMAGOVALKA danes. Vsako jutro se postavi v kožo svoje izpopolnjene verzije. Kot, da si že na cilju. In obljubim ti, da se bo to tudi kmalu zgodila. Zelo verjetno bo pot tudi veliko lažja, kot si si zamislil/a.

Kakšen je tvoj izpopolnjen, idealen jaz? Piši mi na FB ali INSTAGRAM, z veseljem sem ti v oporo!

Mogoče ti bo všeč tudi

Leave a Reply