O meni

Kako pomembno je, da se vsak dan znova odločimo, da se postavimo na prvo mesto, sem ugotovila že pred leti, ko sem nekaj časa preživela v Veliki Britaniji. Takrat so bile moje misli povsem drugje, kot pa pri zdravju. Nepremišljeni obroki (ovseni kosmiči z Nutello khmmm) in večno sedenje za računalnikom so poskrbeli, da sem kar naenkrat (vsaj meni se je tako zdelo) v ogledalu zrla v popolnoma drugačno osebo, kot sem je bila navajena. 

Kilograme sem odpravila, ostal pa mi je stres in obremenjenost, ki sta povezana z ohranjanjem telesne teže.

Koliko lahko jem?

Kdaj lahko jem?

Ojoj, danes nisem bila nič v fitnesu…

 

Ti je kaj znano?

Vedela sem, da razmišljanje o hrani 24 ur na dan, 7 dni na teden enostavno NE MORE biti odgovor. Zato sem se podala v preizkušanje najrazličnejših prehranskih stilov in diet – vegetarijansko, nizkomaščobno, nizkohidratno, keto.

Skozi leta testiranja sem ugotovila, da mi je najbližji Paleo oz. Primal način prehranjevanja. Odločila sem se tudi za študij na Primal Health Coach Inštitutu in lahko sedaj ponosno povem, da sem edini certificiran Primal Health Coach v Sloveniji. 

Moje znanje o ohranjanju telesne teže pa ni bilo popolno, dokler se nisem podala še v svoj um in analizirala njegovo delovanje. Tu sem doživela nov »Hevreka!« trenutek. 

 

»Nauči se upravljati s svojim umom in prevzela boš nadzor nad svojim življenjem.«

Kombinacija pravilne prehrane, ki uravnava naše hormone ter zavestno upravljanje z našimi mislimi je najučinkovitejši način, da dosežete idealno postavo in idealno življenje.

Sama sem za ta enostavna spoznanja potrebovala več let, veliko časa pa je trajalo tudi, da sem resnično doumela kako jih s pomočjo različnih orodij vključiti v svoje življenje. Naj pri tebi ne traja tako dolgo – prijavi se na brezplačni posvet!